Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın çocuklara yönelik ücretsiz düzenlediği “2024 Yaz Dönemi Çocuk Spor Eğitimi” törenle tamamlandı.

Çocukların yaz dönemini spor yaparak geçirmesini ve yeni eğitim yılına daha zinde girmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 11 farklı branşta 800 çocuğa uzman antrenörler eşliğinde spor eğitimi verdi.

Eğitimler Basketbol (8-12 yaş), Bocce (8-12 yaş), Futbol erkek (7-11 yaş), Futbol kız (8-14 yaş), Halk Oyunları (7-12 yaş), Hareket Eğitimi (6-8 yaş), Hentbol (8-14 yaş), Kano (9-17 yaş), Masa Tenisi (8-10 yaş), Okçuluk (10-14 yaş), Taekwondo (8-12 yaş), Voleybol (8-13 yaş) branşlarında yapıldı.

Bu kapsamda eğitimlerin kapanış töreni Osmangazi Spor Sahasında gerçekleştirildi. Düzenlenen görkemli törene Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, belediye bürokratları, sporcu aileleri ve sporseverler katıldı.

Burada sporculara ve ailelerine seslenen Başkan Vekili Hasan Ünal, spora olan ilgi ve sevgileri nedeniyle teşekkür ederek, çocuklara yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından çocuklar törende muhteşem gösterilere imza attılar. İzleyiciler tarafından büyük alkış alan gösteriler sonrası 1 Temmuz’da başlayan eğitimler, 800 çocuğa katılım ve performanslarına ilişkin belgelerin verilmesiyle tamamlandı.

Editör: Almıla Hilalsu Dindar