7 saat önce SPOR

Eskişehirspor, hazırlık maçında Bağlıbey Spor’u 2-1 yendi.

7 saat önce Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte tramvay ve otobüs saatlerinde kış tarifesine geçecek.

8 saat önce Eskişehir

Odunpazarı Belediyesi, 7’ncileri gerçekleştirilen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı kapsamında fidan dikim etkinliği düzenledi. 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliği ile Sevgi Ormanı oluşturuldu.

8 saat önce Haberde insan

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği iş birliğiyle “Çocuk Mahalle Şenliği” düzenleniyor. İlk durağı Büyükdere Mahallesi olan şenliğin ikinci adresi ise Ömür Mahallesi oldu. Şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken hem geleneksel sokak oyunlarını öğrendiler hem de çeşitli atölyelere katılma fırsatı yakaladılar.

1 gün önce SPOR

Eskişehirspor, hazırlık maçları kapsamında Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile Vali Hanefi Demirkol Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

1 gün önce GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, (OSB) Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikler için, "lojman bölgelerinin planlanması konusunun hayata geçirilmesi, bizlerin de uzun süredir üzerinde durduğumuz önemli bir ihtiyaçtı" ifadesini kullandı.

1 gün önce EĞİTİM

Havacılık alanında ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Eskişehir Teknik Üniversitesinde, "Porsuk Projesi Eğitim Uçakları Teslimat Töreni" 5 Eylül 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi.

1 gün önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından 10-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek İklim İzcileri Kampı ve Eğitimleri için kayıtlar başladı.

2 gün önce KÜLTÜR SANAT

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde yapılan kazılarda, genel olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde rastlanan Neolitik Dönem ile özdeşleşen yapı gömme uygulamasına ait bulgulara ulaşıldı.

2 gün önce SPOR

Eskişehirspor, hazırlık maçları kapsamında çıktığı üçüncü karşılaşmada, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Yavuz Selim Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.