Eskişehirspor'un, Kerim Deler ve Gökhan Çamur ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Kerim Deler için rakamsal olarak uzlaşılmış olup ödeme planlaması üzerinde görüşmelerin devam ettiği  fakat iki  tarafın da bu transfer sürecinden memnun olduğu söylenildi.

Takımda orta saha eksikliği nedeniyle bu iki oyuncu ile ciddi pazarlıklar yapılıyor. Orta saha eksikliği giderildiği takdirde, takımın kamp dönemine kadar kadrosunu %90 oranında tamamlamış olacağı belirtiliyor.


Profesyonel liglerde oynamış ve geçtiğimiz dönemde Bölgesel Amatör Lig'deki eski temsilcilerimizden Kurtuluşspor'un efsane kadrosunda yer almış başarılı futbolcu Kerim Deler, Eskişehirspor ile anlaşmak üzere. Orta sahanın merkezinde iki yönlü oynayabilen Deler'in, Eskişehirspor'a katılması halinde takıma büyük katkı sağlayacağı söyleniyor.


Orta saha transferi için gündemde olan bir diğer isim ise Gökhan Çamur. Çorluspor'da şampiyonluk yaşayan ve 26 yaşında olan Gökhan Çamur'un, Eskişehirspor'un orta sahasındaki kemik isimlerden biri olması bekleniyor.

Özel Haber: Gamze Uysal

Editör: Almıla Hilalsu Dindar