AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Basın Bayramı münasebetiyle gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Eskişehir'deki belediyelerin sıkıştığı yerde halka hizmet etmek için iktidar partisinin bulunduğunu ifade eden Kaya, nasıl bir politika uygulayacaklarına ilişkin bir soruya şöyle cevap verdi:
"Şimdi biz yönetim politikamızı açıklayalım isterseniz. Her ne kadar, cumhurbaşkanımızın Eskişehir’de Tepebaşı temsilcisi olsak da, biz bütün Tepebaşı’nın, bütünün hukukunu korumak adına biz bir siyaset modeli oluşturacağız. Yani bizim sağcı, solcu, o partili, bu partili değil bütün Tepebaşı sınırları içerisinde geçen 400 bin nüfuslu halkımızın sesi olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun için bütün kapılarımız parti ayrımı gözetmeksizin sonuna kadar açıktır. Tabandan gelen bir insanım ben. Yukarda kaymak tabakası değil, bu işin mayasıyız. O yüzden bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, sizlerin aracılığıyla iletmiş olalım. Halkımıza kapılarımız sonuna kadar açık. Ayrıca biliyorsunuz Tepebaşı biraz daha modern bir ilçe. Bu konuda, bizim Barlar Sokağımız var, daha kıyı kesimlerimiz var. Biz bunların hepsini bir araya getirip düşündüğümüzde, özgürlüklerin teminatı olacağımızın garantisini veririz.” 


"BELEDİYENİN SIKIŞTIĞI YERDE ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ"
Tepebaşı’nda kentsel dönüşüme ilişkin sıkıntıların olduğuna dikkat çeken Kaya “Bizim bölgemizde en önemli sorun, yani  Eskişehir’de sadece Tepebaşı değil, Odunpazarı’nda da trafik sorunumuzu zaten biliyorsunuz. Kentsel dönüşümle ilgili  Eskişehir’de, Yeşiltepe’de, Esentepe’de bir sıkıntılarımız var. Bunlar da belediyemizle birlikte, belediye sıkıştığı yerde bize ulaşırlarsa, biz de elimizden gelen gayreti de büyüklerimizle, bakanlıklarımızla, milletvekillerimizle ve il başkanımızla birlikte biliyorsunuz bu konunun üzerinde gidiyoruz zaten. Belediyelerimizin sıkıştığı yerde biz her türlü halkımıza hizmet etmek için varız. Elimizden gelen gayreti gösteririz ve seslerini inanın büyüklerimize ulaştırmak için her türlü çabayı gösteririz” dedi.

Editör: Almıla Hilalsu Dindar